Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Thuisverpleging De Lelie

"Zorg voor mensen door mensen"

Thuis in uw huis

Misschien hebt u niet alleen hulp nodig voor uw verzorging maar ook voor maaltijden, huishoudelijke taken of verplaatsingen? Voor deze en tal van andere thuiszorgvragen zoekt Thuisverpleging De Lelie graag mee naar een goede en snelle oplossing.

Via CTP Connect werken we daarvoor samen met een fijnmazig netwerk van gespecialiseerde dienstverleners. Ze voldoen allen aan de strenge kwaliteitseisen die CTP Connect en Thuisverpleging De Lelie hanteren.

Ons doel? Er samen met onze partners voor zorgen dat u langer, veiliger en zelfstandiger in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen!


Thuishulp

Via CTP Connect kunnen we voor u de volgende thuishulpdiensten aanvragen:

  • Thuishulp binnen: huishoudhulp, poetshulp, strijkhulp, voetverzorging, kapper aan huis, warme maaltijden, uitleendienst thuiszorgmateriaal …
  • Thuishulp buiten: boodschappen, niet-dringend ziekenvervoer …


Persoonlijke veiligheid

Wat als u alleen thuis bent en dringend hulp nodig hebt omdat u bijvoorbeeld bent gevallen? Met een personenalarm is hulp altijd dichtbij. Met één druk op de knop staat u in verbinding met de alarmcentrale van CTP Connect die snel een familielid, buur of zorgverlener verwittigt.

CTP Connect biedt ook diverse systemen voor sleutelbeheer aan. Als er iets aan de hand is, krijgen mantelzorgers en professionele zorgverleners makkelijk en veilig toegang tot uw woning.

Voor het personenalarm en het sleutelbeheer is CTP Connect zeven dagen per week de klok rond bereikbaar, dus ook ’s nachts en in het weekend.


Meer lezen over de thuishulpdiensten die CTP Connect aanbiedt

Hebt u vragen over onze samenwerking met CTP Connect of over de diensten die onze partners aanbieden?

Stel ze gerust aan ons of klik op onderstaande link.

CTP Connect