Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Thuisverpleging De Lelie

"Zorg voor mensen door mensen"

Zorgen voor mensen, op alle gebieden...

Achter de schermen werken we samen met Tom Goossens, therapeut & psychiatrisch verpleegkundige.

We willen onze patiënten ondersteunen op alle vlakken, en beseffen dat we hiervoor multidiciplinair de handen in elkaar moeten slaan.


Hieronder geven we even graag het woord aan Tom die graag even kort voorstel wie hij is en waar hij onze patiënten mee kan steunen.

Natuurlijk is Tom er niet alleen voor ons, maar voor ook voor jullie.

Mijn gsm nummer is : 0479/27.85.10

mail: [email protected]

Hallo iedereen,


Wil je graag wat meer weten over mij? Hier geef ik graag een woordje uitleg over mezelf, mijn opleidingen en ervaringen. Als psychiatrisch verpleegkundige heb ik meer dan 15 jaar ervaring in een psychiatrische instelling, waar ik mensen opvang en begeleid met hun psychische problemen. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in het individueel begeleiden van volwassenen en jongvolwassenen in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gevolgd en heb ik mij verder gespecialiseerd in het behouden en verder trainen van de mogelijkheden, hoe minimaal deze soms ook lijken, die ieder van ons heeft . De laatste 10 jaren heb ik mensen begeleid met depressieve gevoelens en angsten. Tijdens mijn werkervaring heb ik ook mensen met een burn-out, verlieservaringen en/of eenzaamheidsgevoelens persoonlijk begeleid.


Ondervind je een moeilijke periode in je leven? Heb je moeilijkheden met het verwerken van een verlies? Dan kan een persoonlijke begeleiding je helpen om je terug beter in je vel te voelen. Het verlies van een persoon of bepaalde mogelijkheden (werk, hobby's,...) in je leven, kan een grote invloed hebben op je gemoedstoestand of je dagelijks leven. Het kan angsten, depressieve gevoelens, gevoelens van eenzaamheid en andere moeilijkheden veroorzaken.

Gesprekken, het doen van activiteiten (huishoudelijke taken, gezelschapsspelen, wandelen,...) kunnen helpen bij het verwerken van deze moeilijkheden en kunnen gevoelens van eenzaamheid verminderen.


Ik pas mijn hulpverlening aan naargelang jou noden en behoeften. Rekening houdend met de mogelijkheden die je bezit. Eventueel kan ik, op indicatie, op huisbezoek komen.